Peruskurssi webissä

Metsämieli peruskurssi 

Suomessa kehitetty luontoperustainen hyvinvointimenetelmä omaan käyttöön.
Ensimmäistä kertaa täysin omatahtisena webbikurssina! Hinta 50e + alv (yht 62e)

Erilaiset tieteelliset tutkimukset tukevat kiistattomasti sitä että luonnolla on selkeitä hyvinvointivaikutuksia.

Metsämieli on Suomessa kehitetty innovatiivinen metodi, joka yhdistää luonnon hyvinvointivaikutukset mielen taitoihin. 

Metsämieli-harjoittelussa luonnon tutkittuja hyvinvointivaikutuksia tehostetaan luontoympäristön inspiroimien läsnäolo- ja tunnetaitoharjoitteiden avulla. Metsämieli-menetelmällä voidaan vahvistaa omien voimavarojen tunnistamista ja vaalimista sekä itseen kohdistuvaa arvostusta ja hyväksyntää.

Metsämieli-menetelmä perustuu käyttäytymistieteistä, sosiaalipsykologiasta, positiivisesta psykologiasta sekä kognitiivisesta käyttäytymisterapiasta hyödynnettyyn tietoon sekä kehittäjänsä Sirpa Arvosen pitkään kokemukseen valmennustyöstä.

Metsämieli houkuttelee pysähtymään oman mielenmaiseman äärelle.
Se sopii jokaiselle, joka haluaa ylläpitää ja edistää hyvinvointiaan. Tämä sopii mainiosti myös sinulle, joka mietit mahdollisesti lisäkoulutusta, jos haluat lisätä hyvinvointiaspektin tekemiseesi, esim valmennuksen, opettamisen, hoitotyön tai ohjelmapalvelujen oheen. Metsämieli sopii työkaluksi todella moneen.

Haluatko lisätä:

Itsetuntemusta
Rentoutumista
Rauhoittumista
Virkistymistä
ja
Elinvoimaisuutta?

Tämä kurssi on suunniteltu edistämään ja ylläpitämään hyvää oloa luonnon avulla.

Kurssiin kuuluu noin 40 minuutin powerpoint-esitys Metsämielen perusteista ja viitekehyksestä, sekä 9 videoharjoitetta, jotka voit kuunnella luonnossa tai vaikka tehdä työpöydän äärellä virtuaalisesti.

Tiesitkö, että virtuaaliluonto vaikuttaa elimisöön samalla tavoin kuin oikea luonto? Saatavilla myös 23 kirjoitettua harjoitusta, jotka voit ladata itsellesi ja tehdä miten sinulle sopii, samoin voita ladata mallin omaksi harjoittelupohjaksi.

Kurssialustalta löytyy myös muutamia yleisiä videoita, esimerkiksi muutama missä haastattelen Sirpa Arvosta, joka on menetelmän kehittäjä.

Katso lisää ja osta kurssi täältä: Peruskurssi

Kun olet maksanut, saat automaattisesti mailiisi kirjautumistiedot kurssialustalle.

Mikäli et pysty maksamaan oheisella sivulla, laita minulle maili, niin laskutan sinua ja annan kirjautumistiedot manuaalisesti mailin kautta.