Elämä on nyt! 

 "Jos en minä niin kuka? Jos ei nyt niin milloin? "

Sydäntäni erityisen lähellä on yksinäisyyden tunne ja sen karkottaminen, voimaantuminen luonnossa, omien voimavarojen ymmärtäminen ja muutos parempaan.

Tarvitko sparrausapua, rohkeutta, uusia näkökulmia tai enemmän hyvinvointia elämääsi?

Meillä on vain tämä yksi elämä. Askarruttaako sinua teetkö oikeita asioita?
Uskallatko elää omannäköistä elämää? Mistä haaveilet?
Toteutatko itseäsi inspiroituneena tässä maailmassa?
Törmäätkö samantyyppisiin asioihin jotka mielestäsi estävät sinua toteuttamasta itseäsi? Oletko koko ajan väsynyt ja stressaantunut?

Anna minun auttaa. Oma elämänpolkuni on tuonut tietynlaista viisautta ja pakottanut kasvamaan ja kasvattamaan henkisiä lihaksia,  minkä lisäksi tai johdosta olenkin kouluttautunut hyvinvointivalmentajaksi sekä aloittanut ekoterapeutin opinnot vuonna 2022. 

Olen auttanut lukuisia ihmisiä löytämään oman voimansa, ja oma elämänpolkuni tukee monenlaisten haasteiden ja ongelmien ymmärtämistä. Totaalinen uranvaihto ja yksityisyrittäjyys, yksinhuoltajuus, alkoholismi, narsismi ja mielenterveyden ongelmat ovat olleet erittäin läheltä liippaavia, osin jopa omia asioita elämässäni.

Kaikesta voi selvitä ja asioista voi vieläpä löytää hopeareunuksiakin 
(ei aina, mutta hengitellä helpommin kuitenkin).

Uskon, että meillä jokaisella on oikeus iloon ja onneen elämässä ja voimme löytää ne asiat, joita sisimmässämme haluamme: pienen rohkaisun, isompien pohdintojen ja omien uskomusten ja ajatusmallien yhdessä tutkiskelun ja muuttamisen avulla. Ja rohkeudella kohdata meitä kalvavat ne pienet sisäiset viisauden äänet, jotka haluavat kertoa meille asioita joita emme haluaisi tai uskaltaisi välttämättä kuulla.

Valmennukset sisällä, ulkona tai webissä niin halutessasi, tai yhdistelmänä.


Tulossa seuraavaksi:

Hyvinvointiaamupäivä 30.9. klo 9.30 -12 Nuuksiossa.
Katso täältä lisää ja ilmoittaudu mukaan! 

Katso myös Hangon Luontosyli yksinhuoltajille 18.11. täältä: Yksinhuoltajien luontosylisekä takuuvarmasti hyvinvointitaitojasi ja voimavaroja lisäävä hyvinvointikurssi Espoossa kolmena lauantaiaamuna nyt syksyllä 2023, aloitamme 7.10., katso lisää täältä: Voimavarakurssi luonnossa


Tulossa: Vertaistukiryhmä sinulle, joka kannattelet läheistäsi (lapsi, perheenjäsen, muu läheinen) haastavissa henkisissä olosuhteissa, ja tunnet ettet itse saa apua miltään taholta ja voimavarasi ovat vähissä. 

Ilmoita kiinnostuksestasi täällä:
erja@mixingnuts.fi

YKSITYISVALMENNUKSET:
1 kerta 1,5h 150e (+alv, total 186e)
5 kertaa 1,5h 675e (+alv, total 837e)

Kartoituskerta ilmainen.

Myös luonnossa tai webissä!
Olen lisäksi syksyllä 2022 aloittanut ekoterapeuttiopinnot.

Ota yhteyttä:
erja@mixingnuts.fi

HYVINVOINTIA JA MIELEN TAITOJA 
-RETRIITTI TAI  MINIVAELLUS PIKKUPORUKASSA

Voimme tehdä mukavan pienen puolen tai koko päivän vaelluksen vaikkapa Nuuksiossa ja toteuttaa matkan varrella erilaisia mukavia hyvinvointia tukevia ja lisääviä harjoitteita. 

Myös 2 päivän retriitti syksyisin Pyhätunturilla!
Tule mukaan voimaan hyvin Pyhälle parhaaseen ruska-aikaan!
Ohjelma ja lisätiedot tulossa pian!

Voimme muotoilla omalle porukallesi haluamasi aktiviteetin tai tapahtuman ! 

Ota rohkeasti yhteyttä! 
 erja@mixingnuts.fi
Yksityinen Metsämieli hyvinvointikävely harjoitteineen 1,5 h 
125e + alv (total 155e)

Myös keräämällesi ryhmälle hyvinvointihetkiä ja hyvintointitaitoja luonnossa, haluamasi teeman mukaan. Hinta neuvoteltavissa. 

Voidaan toteuttaa pääkaupunkiseudulla (+/-75km)  tai Pyhätunturilla.

Ota yhteyttä:
erja@mixingnuts.fi

HETI SAATAVILLA VIRTUAALIKOULUTUKSIANI HYVINVOINTISI TUEKSI:

METSÄMIELI PERUSKURSSI

Katso lisää tästä

52e

ÄRTYMYKSESTÄ MIELENRAUHAAN

Katso lisää tästä 

39e + alv
(total 48,36e)

Asiakaspalautteet

"Minulla ei olisi ollut rohkeutta toteuttaa näitä asoita elämässäni, ellet olisi kulkenut kanssani tätä aikaa."

Nuori nainen 

Lakimiesliiton mentorointiohjelma

"Valmennus (5 h) oli hyödyllisempää kuin luulin/toivoin. Erja osasi kysyä oikeita kysymyksiä/lempeästi kyseenalaistaa ajatuksiani ja sai minut siten ajattelemaan asioita uusilta näkökulmilta, mikä oli sekä hyödyllistä että vapauttavaa. Kaiken lisäksi meillä oli hauskaa ja koko keskustelu käytiin valoisissa merkeissä!
Hyödyllisintä oli narratiivisen/kertomuksellisen työtavan käyttö, samoin keskustelu arvoista. Mutta ehkä ennen kaikkea Erjan ennakkoluuloton ja avara lähestyminen asioihin.


Lisäksi Erjan syvä kokemus business-maailmasta oli minun kannaltani hyödyksi."

Tapani 

5 kerran valmennuspaketti


"Erja auttoi minua tervehdyttävän ja voimaannuttavan ravinnon löytämisessä, kun toivuin sairaudesta. Sain monia arvokkaita vinkkejä, joita lisäsin ruokavaliooni. Lisäksi Erja tuki minua henkisesti monin tavoin. Hänen säteilevä energiansa tarttuu ja hän ottaa henkilön suojaansa kokonaisena, sekä mieli että keho tulee ravituksi. Suosittelen lämpimästi."

Anneli

4 kk valmennusohjelma


" Tapasimme neljä kertaa ja Erja sai minut avautumaan asioista, joista en ollut puhunut aiemmin kenellekään. Jo se helpotti tilannettani suuresti. Oivalluksia ja ajateltavaa tulevaisuutta varten.".

Mies 48 vuotta